Byrådet har stemt...

Byrådet har været samlet og stemt om bynavn, møntfod og våbenskjold.

Nyhed billede
Byrådet vil gerne sige TAK for de mange flotte og kreative forslag fra skolens elever. Der var mange at vælge imellem, men da den første udvælgelse var lavet var der stor enighed i byrådet.

Vinderne blev:
Bynavn: Lysby - Mathilde 5.b
Våbenskjold - Isabella 5.b
Møntfod: Doots - Jonathan 9.x
Layout til møntfod: Erik US5
    Dorte Halberg Jakobsen den 13-11-2018
    Kære forældre

Hermed invitation og tilmelding til Open-by-night torsdag den 29. november kl. 17.30 - 20.30 i vores minisamfund Lysby.

Vedhæftet kan I finde beskrivelse af hele ugen - herunder elevernes mødetider, opbygningen af samfundet samt program for aftenen.

Jeres børn kommer selvfølgelig i deres virksomheder torsdag aften - men I bedes tilmelde jer som forældre, så vi ved hvor mange vi bliver.
    Vi har valgt, at voksne betaler 25 kr. som entré for at vi har ressourcer til at skabe en anderledes uge og en god oplevelse for alle.

Tilmelding kan foregå via forældreintra under Tilmeldinger -> arrangementer eller ved aflevering af sedlen i den vedhæftede folder.

Betaling af entré kan ske via mobile pay på 21 25 37 13 - HUSK at anføre elevens navn og klasse - eller ved at aflevere penge og seddel til læreren i jeres barns klasse.

Vi håber I vil læse folderen og tilmelde jer årets fest!

I må meget gerne invitere bedsteforældre og andre med interesse til at besøge vores samfund i Lysby tirsdag, onsdag og torsdag mellem 10.30 og 12.30

Vi glæder os til at se jer og håber vi får en sjov uge med masser af fællesskab og læring!

• 15-11-2018
    Skole/hjem samtale med tolk · 3A